Купете го посакуваниот автомобил

Нашиот асортиман изобилува со возила од различни типови и брендови. Специјално селектирани само автомобилите во најдобра состојба.

Водечки лидер во продажба на возила

Продажба на возила

Вршиме продажба на увезени и домашни превозни возила

Откуп на возила

Откуп на користени моторни возила

Замена на возила

Поволни услови за замена на вашето возило

Посредување за продажба на вашето возило

Најдоброто преставување и грижа за вашето возило.

Локација

Адреса

ул.1 бр. 39А ЈУРУМЛЕРИ, Скопје

Телефон

072 267-089

Слободни Возила

Продадени Возила

Години

Haшите проверени брендови

Работиме со сите познати брендови на нашите простори. Оставаме на вашата желба за брендот и моделот.