Асортиман

Нашиот  асортиман располага со најразлични брендови и модели. Посетете не на нашиот плац и одберете го вашиот посакуван автомобил.

2007 BMW – X3

 • Мотор: 2.0 D
 • Сила на мотор: 110 kw/150 ks
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 206,000

2005 AUDI – A3 SPORTBACK

 • Мотор: 1.9 TDI
 • Сила на мотор: 77 KW/105 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 192,000

2004 VW – GOLF 5

 • Мотор: 1.9 TDI
 • Сила на мотор: 77 KW/105 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 194,805 

2004 CITROEN – C4

 • Мотор: 1.6HDI
 • Сила на мотор: 66 KW/90 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 201,000 

2009 ALFA ROMEO – MITO

 • Мотор: 1.4 TB
 • Сила на мотор: 58 KW/79 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Бензин/Плин
 • Километража: 146,000

2008 PEUGEOT – BOXER

 • Мотор: 2.2 HDi
 • Сила на мотор: 88 KW/120 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 241,000

2004 HONDA – ACCORD

 • Мотор: 2.2 CTDi
 • Сила на мотор: 103 KW/140 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 230,000

2008 PEUGEOT – 308

 • Мотор: 1.6 HDi
 • Сила на мотор: 66 KW/90 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 186,836

2008 PEUGEOT – 308

 • Мотор: 1.6 HDi
 • Сила на мотор: 66 KW/90 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: /

2009 CITROEN – C3

 • Мотор: 1.1i
 • Сила на мотор: 44 KW/60KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: /
 • Километража: /

2007 FIAT – GRANDE PUNTO

 • Мотор: 1.9 JTD
 • Сила на мотор: 88 KW/120KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 172,096

2008 PEUGEOT – 308

 • Мотор: 1.6 HDi
 • Сила на мотор: 66 KW/90 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 173,000

2004 PEUGEOT – 407

 • Мотор: 2.0 HDi
 • Сила на мотор: 100 KW/136 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 226,000

2008 OPEL – ASTRA H

 • Мотор: 1.7 CDTI
 • Сила на мотор: 74 KW/101 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 153,000

2009 FORD – FOCUS

 • Мотор: 1.6 TDCI
 • Сила на мотор: 66 KW/90 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 179,000

2004 OPEL – ASTRA H

 • Мотор: 1.7 CDTI
 • Сила на мотор: 74 KW/101 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 181,000

2006 OPEL – ZAFIRA

 • Мотор: 1.9 CDTI
 • Сила на мотор: 88 KW/120 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 191,018

2004 VW – POLO

 • Мотор: 1.2 TSI
 • Сила на мотор: /
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Бензин
 • Километража: 191,156

2009 SEAT – LEON

 • Мотор: 1.9 TDI
 • Сила на мотор: 77 KW/105 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 147,000

2005 NISSAN – PATHFINDER

 • Мотор: 2.5
 • Сила на мотор: 128 KW/174 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 209,000

2008 BMW – 118D

 • Мотор: 2.0D
 • Сила на мотор: 105 KW/143 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 209,000

2005 VW – GOLF V

 • Мотор: 1.9 TDI
 • Сила на мотор: 77 KW/105 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 187,000

2005 VW – POLO

 • Мотор: 1.4 i+LPG
 • Сила на мотор: 55 KW/75 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Бензин
 • Километража: 162,000

2006 HONDA – CIVIC

 • Мотор: 2.2 I-CDTI
 • Сила на мотор: 103 KW/140 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 156,000

2007 NISSAN – PATHFINDER

 • Мотор: 2.5dci
 • Сила на мотор: 126 KW/171 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 189,000

2010 OPEL – MERIVA

 • Мотор: 1.3CDTI
 • Сила на мотор: 70 KW/95 KS
 • Пренос: Рачен
 • Гориво: Нафта
 • Километража: 190,000