Контакт

Почитувани со оглед на динамиката на нашата работа и во ваш интерес би Ве замолиле да не посетите на нашиот плац или исконтактирате на нашиот телефон доколку имате прашања за нашите услуги или возила.

Адреса

ул.1 бр. 39А ЈУРУМЛЕРИ, Скопје

Телефон

072 267-089

Работно Време

Пон:   11:00 – 17:00
Вто:    11:00 – 17:00
Сре:    11:00 – 17:00
Чет:    11:00 – 17:00
Пет:    11:00 – 17:00
Саб:   11:00 – 17:00
Нед:   11:00 – 17:00

Порака